Vacatures: stage, afstudeer opdrachten in de zorg

Iedereen is wel eens patiënt. Met Artsplanner maakt u afspraken direct in de agenda van een zorgverlener. Zo vindt u ieder moment van de dag een zorgverlener op basis van beschikbaarheid, verzekering, locatie, taal en geslacht. Uw favoriete zorgverleners staan bovenaan, u kiest zelf een geschikt moment en of u een herinnering wilt ontvangen. Uw afspraak wordt direct bevestigd met een digitale uitnodiging en een routebeschrijving.

Per jaar worden in Nederland 160 mln. zorgafspraken gemaakt. Zo kost agendabeheer voor zorgverleners straks nog maar een fractie van de tijd.

Betrouwbaar, eenvoudig en snel – zelf je zorg plannen, dat is Artsplanner.nl

Hoe werkt Artsplanner? U logt in met DigiD en kiest een zorgverlener waar u terecht kunt. Uw vertrouwde zorgverleners staan bovenaan. Er wordt gecontroleerd of u voor deze zorg verzekerd bent en u geeft aan of u een herinnering wilt ontvangen. Als de arts het verlangt worden enkele informatieve protocollaire instructies of intake vragen getoond. Uw afspraak wordt direct bevestigd met een digitale uitnodiging en een routebeschrijving. Na afloop van uw afspraak ontvangt u een beoordelingsverzoek.

Artsplanner brengt balans tussen aanbod en vraag in de zorg (reduceert inefficiëntie). Artsplanner is 24/7 beschikbaar op PC, laptop, tablet en telefoon. Patiënten kunnen ieder moment een zorgverlener vinden op basis van toegangstijd, verzekering, locatie, taal en geslacht en kiezen zelf een geschikt moment. Voor zorgverleners kost agendabeheer nog maar een fractie van de tijd. De telefoonlijn is niet bezet en assistenten assisteren weer. Zo kan volgens zorgverleners tot 14% aan kosten worden bespaard.

Beschikbare vacatures en stage

Artsplanner bestaat uit een dynamisch team met een can-do mentaliteit. Het is gevestigd op de Spaklerweg in Amsterdam. Dichtbij de universiteit en hogeschool en goed bereikbaar vanaf station Amstel en Overamstel. Come join our team.

Selectie: Op basis van C.V. en motivatie, daarna gesprek en (persoonlijke) match, indiensttreding

Interesse? Neem contact op met onze frontdesk via info@artsplanner.nl. Wij verwachten een korte motivatie en volledig C.V.

 

Een gedachte over “Vacatures: stage, afstudeer opdrachten in de zorg”

Geef een reactie

Vind uw zorg en maak een afspraak online