Vacature stageopdracht – Accountmanagement en relaties zorgverleners

Vacature         Stageopdracht werken in de zorg

Profiel               Accountmanagement en relaties zorgverleners

Periode             6 maanden, 4-5 dagen per week

Iedereen is wel eens patiënt. Met Artsplanner maakt u afspraken direct in de agenda van een zorgverlener. Zo vindt u ieder moment van de dag een zorgverlener op basis van beschikbaarheid, verzekering, locatie, taal en geslacht. Uw favoriete zorgverleners staan bovenaan, u kiest zelf een geschikt moment en of u een herinnering wilt ontvangen. Uw afspraak wordt direct bevestigd met een digitale uitnodiging en een routebeschrijving.

Per jaar worden in Nederland 160 mln. zorgafspraken gemaakt. Zo kost agendabeheer voor zorgverleners straks nog maar een fractie van de tijd.

Betrouwbaar, eenvoudig en snel – zelf je zorg plannen, dat is Artsplanner.nl

Hoe werkt Artsplanner? U logt in met DigiD en kiest een zorgverlener waar u terecht kunt. Uw vertrouwde zorgverleners staan bovenaan. Er wordt gecontroleerd of u voor deze zorg verzekerd bent en u geeft aan of u een herinnering wilt ontvangen. Als de arts het verlangt worden enkele informatieve protocollaire instructies of intake vragen getoond. Uw afspraak wordt direct bevestigd met een digitale uitnodiging en een routebeschrijving. Na afloop van uw afspraak ontvangt u een beoordelingsverzoek.

Stage / opdracht: Je werkt samen met het dynamische Artsplanner team. Je bent verantwoordelijk voor accountmanagement en relaties met huisartsen en tandartsen. Je ontwikkelt een strategie en plan van aanpak om gestructureerd zorgverleners aan Artsplanner te binden. Je ontwikkelt marketing materiaal van het hoogste niveau in uitstekend Nederlands. Je bent daarnaast een linking pin met het ontwikkelteam en vertaalt klantverzoeken en ervaringen direct naar oplossingen.

Ervaringen van een eerdere stagiair: Bij artsplanner heb ik mijn kunnen ontwikkelen in mijn sales-skills. Ik heb zorgverleners aan ons gebonden en direct contact gehad met zorgverzekeraars. Daarnaast was ik samen met een collega verantwoordelijk voor het Accountmanagement. En had ik in deze rol veel contact met Artsen, fysiotherapeuten, tandartsen en ziekenhuizen.

Wij zoeken: Een slimme en leergierige, enthousiaste goalgetter die opdrachten weet op te zetten, zich eigen te maken en af te ronden. Hij/zij kan daarnaast zijn weg goed vinden in Excel en PowerPoint en heeft interesse in online platforms en (internet) media. Communicatieve vaardigheden zijn van cruciaal belang.

Selectie: Op basis van C.V. en motivatie, daarna gesprek en (persoonlijke) match, indiensttreding

Interesse? Neem contact op met onze frontdesk via info@artsplanner.nl. Wij verwachten een korte motivatie en volledig C.V.

 

Geef een reactie

Vind uw zorg en maak een afspraak online