Vacature stageopdracht – Fondsenwerving en financiën

Vacature         Stageopdracht werken in de zorg

Profiel               Fondsenwerving en financiën

Periode             6 maanden, 4-5 dagen per week

Iedereen is wel eens patiënt. Met Artsplanner maakt u afspraken direct in de agenda van een zorgverlener. Zo vindt u ieder moment van de dag een zorgverlener op basis van beschikbaarheid, verzekering, locatie, taal en geslacht. Uw favoriete zorgverleners staan bovenaan, u kiest zelf een geschikt moment en of u een herinnering wilt ontvangen. Uw afspraak wordt direct bevestigd met een digitale uitnodiging en een routebeschrijving.

Per jaar worden in Nederland 160 mln. zorgafspraken gemaakt. Zo kost agendabeheer voor zorgverleners straks nog maar een fractie van de tijd.

Betrouwbaar, eenvoudig en snel – zelf je zorg plannen, dat is Artsplanner.nl

Hoe werkt Artsplanner? U logt in met DigiD en kiest een zorgverlener waar u terecht kunt. Uw vertrouwde zorgverleners staan bovenaan. Er wordt gecontroleerd of u voor deze zorg verzekerd bent en u geeft aan of u een herinnering wilt ontvangen. Als de arts het verlangt worden enkele informatieve protocollaire instructies of intake vragen getoond. Uw afspraak wordt direct bevestigd met een digitale uitnodiging en een routebeschrijving. Na afloop van uw afspraak ontvangt u een beoordelingsverzoek.

Stage / opdracht: Je werkt samen met het dynamische Artsplanner team. Je bent verantwoordelijk voor het vinden en onderzoeken van beschikbare fondsen in Nederland en Europa (Europese unie). Samen met onze manager en relaties in de zorg benader je op professionele wijze geldschieters en fondsen – daarnaast verzorg je de deelname aan business competities. Je ontwikkelt relaties van het hoogste niveau en beheerst de Nederlands taal uitstekend.

Ervaringen van een vorige stagiair: Deze stage heeft me in contact gebracht met diverse fondsen en geldschieters. Ik heb de zorgwereld leren kennen van binnen uit en heb mijn niveau van zakelijk communiceren kunnen verbeteren. Daarnaast heb ik erg veel plezier beleefd aan het meedoen met businessplan competities. Ik kwam tijdens deze competities in contact met inspirerende mensen die allen zelf een onderneming wilden beginnen.

Wij zoeken: Een slimme en hardwerkend student die kan acteren op het hoogste niveau. Je bent goed in het verwoorden van voorstellen en het maken plannen. Hij/zij kan daarnaast zijn weg goed vinden in Excel en Word en heeft interesse in online platforms en (internet) media. Communicatieve vaardigheden zijn van cruciaal belang.

Selectie: Op basis van C.V. en motivatie, daarna gesprek en (persoonlijke) match, indiensttreding

Interesse? Neem contact op met onze frontdesk via info@artsplanner.nl. Wij verwachten een korte motivatie en volledig C.V.

 

Geef een reactie

Vind uw zorg en maak een afspraak online